Aleminyum Geri Dönüşüm Önemi

Hurda alüminyum malzemeler, geri dönüşüm yoluyla yeni malzemelerin üretiminde kullanılabilmektedir. Hurda alüminyum alımının yoğun olmasının ve geri dönüşüm amaçlı hurdacılık iş kollarında ön sırada gelmesinin sebebi, hurdadan alüminyum üretiminin, madenden alüminyum üretimine göre %95 daha tasarruflu olmasıdır.


Devamı için tıklayın...

Alüminyum nerelerde kullanılır

Alüminyum elementi, sanayi için büyük bir önem taşımaktadır. Günümüz modern makinelerin parçalarının yapımında bu element başrol oynamaktadır. Transformatör ve dinamo yapımında da alüminyumdan faydalanılmaktadır.


Devamı için tıklayın...

Bakır Hurda Nedir ?

Rengi kızıl olan ve en çok kullanım alanına sahip madenlerden biri olan bakır, üretimde kolay bir malzeme olmasından dolayı çok eski çağlardan beridir kullanılagelmiş bir maddedir.


Devamı için tıklayın...

Plastik Hurda Geri Dönüşüm ?

Plastikler doğada hazır bulunmaz, doğadaki elementlere insan tarafından müdahale edilmesi ile elde edilir. Elde edilmesi belli bir sıcaklık ve basınç altında, katalizör kullanılarak monomerlerin reaksiyona sokulması ile olur. Plastik ilk üretildiğinde toz, reçine veya granül halde olabilir. 


Devamı için tıklayın...

Hurda Metal Geri Dönüşümü ?

Geri dönüşüm dünyası, hurda metal işletmelerinin çeşitli metalleri daha sonraki kullanımlar için bulmasına, bir araya getirmesine ve teslim etmesine bağlı olarak işler. 


Devamı için tıklayın...

Hurda Metal Çeşitleri ?

MADEN METAL HURDA
Bakır Hurda Sarı, Hurda Aliminyum, Hurda Çinko Hurda, Sarı Hurda, Radyatör hurda, Hurda Kablo, Çeşitleri Krom, Nikel Hurdaları


Devamı için tıklayın...
Anasayfa | Blog | Galeri | İletişim | © Copyright 2016 Tüfekçioğlu Geri Dönüşüm & Hurda Geri Dönüşüm Tüm hakları saklıdır. promosyon ürünleri web yazılım